Flygfyren Sommarcup 2021 är inställd!

Med anledning av de rådande restriktioner och den pandemi som pågår har vi tyvärr fattat det trista beslutet att ställa in årets upplaga av Flygfyren Sommarcup.

Beslutet om att ställa in cupen fattades idag av BKV Norrtäljes styrelse.

Vi har noggrant planerat för att kunna genomföra turneringen på allra bästa och mest säkra sätt.

Tyvärr så råder fortfarande en stor osäkerhet kring vilka riktlinjer och regler som gäller för kommande cuper varför vi, precis som många andra, behöver ta det säkra före det osäkra. Vår ambition har hela tiden varit att säkerställa en trygg och säker miljö för såväl deltagare och funktioner som för övriga besökare. 

Vi har också följt pandemins utveckling och veckovis haft kontakt med myndigheter. 

Tyvärr kan vi konstatera att det är en omöjlighet att arrangera Flygfyren Sommarcup 2021.

Det är med stor sorg och vemod vi känner oss tvingade att ta detta beslut idag. 

Vi är väl medvetna om att samtliga spelare, ledare, funktionärer, partner, domare och personal har sett fram mot cupen med glädje och förväntan. Därför är det såklart ett extra tufft beslut att ta. 

Vi ger aldrig upp, 2022 kommer vi tillbaka helgen 29-31/7.

Vi är oerhört tacksamma för alla positiva mejl och telefonsamtal som vi har fått för  att ni har sett att vi verkligen har gjort allt i vår makt för att cupen skulle bli av.

Nu har tyvärr tiden hunnit ifatt oss och vi har känt att vi inte kan ta något annat beslut än detta efter samråd med myndigheter och för allas säkerhet. 

Inom kort öppnar vi anmälan för Flygfyren Sommarcup 2022. 

Vi ser verkligen fram emot att träffa er alla i ett soligt och välkomnande Roslagen.

De lag som har betalat lagavgifter för årets turnering kan välja på att erhålla fri anmälningsavgift till 2022 eller att återbetalning. Meddela oss ert kontonummer via epost och gärna datum när ni betalade till 2021 års cup. 

Skicka era uppgifter till cup@bkvnorrtalje.nu. 

Nu önskar vi er alla en trevlig sommar och hoppas att vi 2022 blir ett "normalt år" med en fantastisk Flygfyren Sommarcup som en grym start på höstsäsongen. 

Vi hoppas på er förståelse i dessa svåra tider.


Med vänliga hälsningar, 

Tävlingsledningen, Flygfyren Sommarcup